agonia
deutsch

v3
 

agonia.net | Richtlinien | Werbung Kontakt | Konto erstellen
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Gedicht Persönlich Prosa Drehbuch Essay Presse Artikel Gemeinschaften Wettbewerb Spezial Mundart

Poezii Românesti - Romanian Poetry

poezii


 
Weitere Texte dieses Autors


Übersetzung dieses Textes

 Kommentare der Mitglieder


print e-mail
Leser: 2302 .Ochiul spart se prelinge, dar inca ucide
prosa [ ]
din "Jurnalul crinului trapez"

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
von [Sandkleid ]

2009-01-03  | [Text in der Originalsprache: romana]    | Voi șfârși sfârtecată de Starsky!Pentru că sunt o cretină.Pentru că lumea e plină de cretini.Pentru că Atotputernicul a tulit-o de la nașterea mea în mantale comfortabile.Și n-am si n-am și n-am decât restul ăsta nenorocit de viață.Și copiii...Țăndări!Ziua sau noaptea,Starsky mă va face țăndări!Pereții albi vor fi împroșcați cu sângele meu.Din cap sau inimă.Nu știu cum se moare mai simplu,nu încă.
Legiunea franceză!Cu ce se mănâncă legiunea franceză?!Sunt femeie și nu pricep nimic.Nu vreau să pricep ceva.Politica fustei mele imi ajunge.La dracu'cu războaiele lumii!Cu istoria,cu globalizarea,cu maimuțele din Africa,mai fericite ca mine!El doarme.Deșteptul lumii ce mi-a tras inelul pe deget,doarme.Tocmai pe urechea cu care nu aude.Iar la 12 va suna Starsky.Dacă nu va fi în drum spre crimă,va suna Starsky.Cel cu picioarele inegale si fața turtită, după Afganistan.Cu vilă intre tufe de agriș și manuscris bun de tipar,de la un scriitor spaniol dispărut din senin.
Groaznic!Să fii femeie pentru creier lipsă,ar fi groaznic!Văd un gol.Capul lui Starsky pentru mine e un dovleac scobit.L-aș sparge!Până să mă ucida,l-aș sparge!Și chiar de nu m-ar ucide,l-aș sparge!Pentru ca nu-mi place să fiu învrejuită de un dovleac...
Cad!Uși,ferestre,ziduri,gâze,cad.Pe oameni!Pe oameni! Pe oameni!Starsky ucide! Ochiul spart se prelinge,dar încă ucide.Pentru istorie!Totul pentru istorie!
Văd.Aud.Simt.Tot,tot!Starsky a turnat totul în mine.Cadavre, avioane,bombe,cadavre,tancuri,foc,cadavre!Pot muri.De spaimă.Înainte de crimă,pot muri.Iar deșteptul pământului va schimba urechea și va dormi mai departe.
N-a avut!El nu a avut timp pentru mine.Așa am dat de Starsky.Pe net.Am dat cu capul de istorie.De legiunea franceză.Voi muri de legiunea franceză.Starsky a fost bărbat până în acel moment,probabil.Cel ce ucide are...ce nume?!

.  | 
shim Eine virtuelle Heimstätte der Litaratur und Kunst shim
shim
poezii  Suche  Agonia.Net  

Bitte haben Sie Verständnis, dass Texte nur mit unserer Erlaubnis angezeigt werden können.
Copyright 1999-2003. agonia.net

E-mail | Vertraulichkeits- und Publikationspolitik

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!