Kommentare der Mitglieder:

 =  Ioana Geier
cretu-rosca draguta
[04.Jan.09 01:23]
(Starsky imi amintesc ca era un politist celebru dintr-o serie de televiziune.)
Dar cum incerc sa vad dincolo de textul pe care-l citesc tind sa cred ca nu e pura fictiune in textul acesta ci o razvratire interioara a celui care scrie fata de o anumita forma de agresiune asupra sa,indiferent de ce ordin ar fi.Cum textul este scris la persoana I,voi comenta ca si cum personajul va citi comentariul si va aproba daca s-a facut sau nu suficient inteles,daca mesajul sau a fost decodificat decatre cei care au avut posibilitatea de al vedea si acorda atentie.Supararea,mai mult decat atat o furie interioara insotita de o teama care are fundamente reale insoteste personajul,deasemenea dispretul si ura care sau acumulat in timp alimentate si de de lipsa aprecierii capacitatii intelectuale genereaza scanteia care poate provoca apropierea finalului.O idee care se desprinde inca de la citirea primelor randuri, este din punctul meu de vedere, prepotenta masculina asupra femininului,ceia ce duce la "rebeliune"

 =  Ochiul spart se prelinge, dar inca ucide
Doru Dorian David
[04.Jan.09 04:24]
Daaaa! Iona revolta in care te imbraci este cea pe care o purtam noi cei care credem ca punem un cuvant langa suflet... zbaterea ta este si a mea! suntem impreuna si astazi si maine... un gand bun!

 =  Re.fila de jurnal
Ioana Geier
[04.Jan.09 16:12]
Va multumesc pentru trecere si semn.
Seamana a fictiune,dar este doar o stranie fila de jurnal.Pentru ca eu imi traiesc cartile...Daca m-as ascunde,m-as pierde.Si eu trebuie sa rezist,pentru ca am vise incepute...
Cu simpatie,
Ioana

 =  visele dau aripi,te mentin in linia de combatiment si dau aroma vietii
cretu-rosca draguta
[05.Jan.09 00:39]
Daca viata ar fi doar lapte si miere am trece prin viata ca un pacient care este vesnic sub anestezie deaceia tot ceia ce naste in sufletul nostru,fie ca sunt furtuni sau doar ploi,zile pline de dragoste sau de odio e bine sa prinda forma unor randuri ce vor ramane dupa noi si asa poate un vis sau o dorinta personala poate fi indeplinita pentru noi si in numele nostru ,niciodata nu se stie,de cei ce raman dupa......

 =  Intotdeauna ne ucide un... nume.
Vali Nişu
[05.Jan.09 15:59]
Ne scriem, uneori, trairile... si reinviem o durere ce parea dusa, dar nu se lasa dusa. Fictiune? Ma incearca o indoiala.
Cu trecere sincera,
Val

 =  Re .Vali Nitu
Ioana Geier
[05.Jan.09 16:45]
Proza?E fila de jurnal-"Jurnalul crinului trapez".Sunt o femeie transparenta.Intro lume intunecata,vreau sa raman transparenta.Riscand.Sunt fragila?Puternica?
Mi-am propus sa "stric"viata unui barbat influent de pe Terra.Provoc,sa ma gaseasca.In existenta viitoare,ar fi tarziu?!Pana atunci,voi scrie...

Multumesc mult de trecere si semn.Sper sa ne mai vedem.
Ioana
Die Kommentare müssen in der Sprache der entsprechenden Texte verfasst sein. Also muss ein deutscher Text auch deutsch kommentiert werden.

Zurück!